Informatie Newborn fotografie

Newborn/Baby fotografie 

Newborn fotoshoot plannen

Voor een newborn en baby fotoshoot kom ik bij u thuis. Het is namelijk voor moeder en kind wat fijner om in de eigen omgeving te zijn zo vlak na de geboorte. Voor de fotoshoot wordt alle tijd genomen, er word namelijk 2 tot 3 uur hiervoor ingepland zodat we alle tijd hebben om jullie kindje mooi op de foto te zetten. Hierbij is er tussendoor nog tijd om te verschonen en eventueel voeden.

Wanneer ik bij jullie thuis kom neem ik een groot deel van mijn spulletjes mee; kleedjes, kussentjes, mandjes en (haar)bandjes. Wat ik mee zal nemen zullen vaak lichte en natuurlijke kleuren zijn. Het liefste maak ik gebruik van natuurlijk licht. Voor de zekerheid neem ik altijd mijn softbox/lamp mee, mocht er te weinig licht zijn.

Na de fotoshoot wordt er een selectie gemaakt van de mooiste fotos 's deze krijgen jullie digitaal in hoge resolutie toegestuurd.
Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met mij op.

1/5
Love & Life Photography by Joan Grip

Over Precious Moments

Contact

Copyright © 2014 - www.thepreciousmoments.nl

Het is handig om een newborn fotoshoot al tijdens je zwangerschap te boeken. We plannen de datum dat je bent uitgerekend in en als jullie kindje dan is geboren nemen jullie contact op om een afspraak te maken.Het is wel belangrijk dat de fotoshoot plaats vind tussen de 5e en 14e dag na de geboorte. Jullie kindje slaapt dan nog erg veel, is soepel en er is genoeg rust voor een uitgebreide fotoreportage. Ik ga heel rustig te werk en neem overal de tijd voor om een mooie newborn reportage te maken.